post by admin | | Closed

Trycka barnens egen bok

Barn har en alldeles fantastisk fantasi som aldrig upphör att förvåna! Vad gör du med alla de fantastiska historier som ditt barn förmedlar? Så fort barn bli gamla nog för att kunna prata så börjar de också att berätta. När de senare lär sig att skriva under lågstadietiden så kommer de även hem med sina första skoluppgifter där de skrivit egna sagor, dikter och faktatexter, ibland med mycket imponerande resultat! För en förälder är det både spännande och roligt att läsa texter från sitt barn, det ger en inblick i hur barn tänker och påminner oss om hur det var när vi en gång var barn.

Som förälder är det viktigt att ta vara på tiden när dina barn är små och sprudlar av fantasi. Det är lätt att dina barns mästerverk kan falla i glömska om de inte sparas i ett bra format. Varför inte låta trycka dem till en bok? Utgivningsföretaget Vulkan Media är specialister på egenutgivning av böcker och trycket gärna stora som små upplagor av din bok.

På deras hemsida kan du se vilka olika varianter som finns att välja på vid utformningen av din bok. Det finns hårdpärm, mjukpärm, spiralbunden och danskt band. Laminering av böckerna ingår i regel utan extra kostnad, laminerade böcker är mycket mer motståndskraftiga mot slitage. Du kan självklart välja att bara trycka upp exemplar till dig själv och släkten, men för den som vill finns även möjligheten att få ditt barns bok publicerad! Boken publiceras då i Sveriges bibliotekskatalog LIBRIS och finns tillgänglig för allmänheten. Kanske är detta första steget i en lång författarkarriär, vem vet?

Det finns även möjlighet att få boken som e-bok och som ljudbok.