post by admin | | Closed

Aktiviteter för barn och unga

Att barnen växer upp fort är bara att inse. Man kan tycka att de nyss var små bebisar men tiden går snabbt och snart är de tonåringar. Fram till en viss ålder så är det inte svårt att aktivera sin barn som förälder. De små telningarna får följa med på det mesta som föräldrarna gör. Det går utmärkt till en viss ålder och de själva får egna intressen och aktiviteter som de vill hålla på med.

Som förälder så gäller det att stötta sina barn och ungdomar så gått man kan. Vad man kan göra är att ge tips på aktiviteter som kanske kan intressera. Om era barn visar intresse för dans så finns det danskurser som kan passa för barn mellan 8 och 14 år via Bliss Dance Academy. De finns på ett stort antal orter i Sverige så det är inte alls omöjligt att de finns på den ort som ni bor. Om inte så kan de finnas på någon närliggande plats.

De danskurser som Bliss har är utformade att passa åldersmässigt och de hålls av proffsiga dansinstruktörer. Man kan välja bland disco, street och cheer som dansstilar och det skapas koreografier som man får lära sig. På deras sajt så kan man genom inloggning alltid komma åt koreografin från lektionerna och träna hemma. Den musik som används är topplistemusik från idag med bland annat Zara Larsson, Tiësto, Avicii och Benjamin Ingrosso för att nämna några.