post by admin | | Closed

Anordna ett magiskt barnkalas för ditt barn

Oavsett ålder på ditt barn kommer de önska sig ett magiskt barnkalas som de kan minnas långt framöver. Det kommer vara någonting de kan prata om med sina kompisar långt efteråt och det kommer definitivt att förgylla tillvaron för ditt barn. Det finns en del saker som är bra att tänka på när du ska anordna ett barnkalas och det första är att anpassa kalaset efter vad just ditt barn tycker om. Även om du själv har idéer och fantasier är det alltid bäst att välja ett kalas som ditt barn kommer att älska. På Trygg-Hansa hittar du många roliga kalastips.

Välj ett tema som ditt barn älskar

Har ditt barn någon favoritfilm eller favoritfigur? Genom att välja ett tema som ditt barn gillar kan du skapa ett magiskt barnkalas att minnas genom åren. Det finns butiker som säljer produkter i olika teman och ibland kan det räcka med att ha ett visst färgtema för att det ska bli succé. När du valt ett tema kan du försöka få allt att passa in i temat, från dukning till mat och tårta. Hästtjejen kommer älska en hästformad tårta, medan cupcakes kan vara perfekt på ett prinsesskalas. Om det är dinosaurier som gäller kan du istället fixa en häftig dinosaurietårta till födelsedagsbarnet.

Lekar till kalaset

Beroende på ålder på ditt barn kan lekarna variera rejält. Mindre barn kan sätta svansen på åsnan eller leka kurragömma, medan de äldre barnen kanske hellre har ett litet party. Då kan du spela musik från exempelvis Spotify så att barnen kan dansa lite. Det är också perfekt om de vill leka Hela havet stormar. Försök att lista ut vad just ditt barn önskar på sitt kalas och överraska sedan med ett drömkalas. Vi fyller bara år en gång om året och då kan det vara värt att fira ordentligt. Barnen växer upp så snabbt och förtjänar ett kalas de kommer minnas långt framöver.