post by admin | | Closed

Börja med längdskidor med barnen

Hej mitt vinterland, nu är jag här! Vad är bäst med att bo i Sverige om inte de ordentliga årstiderna? När den första snön faller pirrar det i både vuxna och barn. Visst är det underbart när det knarrar under skorna och skogen blir vit? Ja men visst!

Gemensam motion

När vi vistas utomhus är den friska luften fördelaktig för vårt välmående. Och givetvis ska hela familjen följa med på äventyr! Längdskidor är en populär motionsform som passar både vuxna och yngre, men det gäller att sätta igång tidigt. Om barnen vänjer sig vid konceptet vid en ung ålder ökar chansen för att de vill fortsätta.

Kul i vått och torrt

Kläder och utrustning är A och O vid längdskidåkning. Varför inte hitta något passande online för hela familjens skidäventyr. Utöver själva skidorna behöver givetvis dina barn rätt kläder för rätt väder. Även om det är mulet är det mysigt att vara ute!

Tålamod med de små

Längdskidor är en systematisk sport som kan ta ett tag att få häng på om man är nybörjare. När kidsen först testar på aktiviteten är det viktigt att ge dem den tid som krävs för att komma in i det. Tids nog kommer tekniken sitta och hela familjen kan hålla samma tempo. Lycka till!