post by admin | | Closed

Jul – barnens högtid

Visst är det så att julen är barnens högtid. De tindrande ögonen när jultomten kommer in och delar ut julklapparna kan vara oslagbara. Så klart att även de vuxna tycker om julen och den stämning som råder i husen under den tiden. Vi gör mycket för att skapa denna stämning och vissa börjar att planera julen långt i förväg.

Ska man beställa något online så kan det vara en fördel att göra detta i god tid innan jul. Så man med säkerhet vet att man får de produkter man beställt i tid. Det är ju inte så skoj att få sina julsaker efter jul när allt är över. Det gäller att man planerar allt så man med säkerhet är klar där dagarna innan själva julafton. På julaftons morgon så ska det inte behöva stressas och fixas en massa utan allt ska vara i sin ordning och man kan umgås med varandra.

Första advent brukar det vara brukligt att plocka fram julsakerna. Men samtidigt så kanske man har ett arbete som kräver att man börjar tidigare. Det kanske är så att man arbetar den helgen då första advent infaller och då måste man ta fram och börja pynta innan den helgen. Ni kanske har era rutiner och traditioner som ni följer. Gör som ni brukar och se till att det blir en jul att minnas med glädje.