post by admin | | Closed

Snart fars dag, har ni presenten klar?

Snart är det fars dag och självklart så undrar vi om ni har presenten klar till pappa? Om inte så kommer här några förslag på vad som kan tänkas köpa. Varje år så är fars dag en återkommande högtid som familjen inte gärna vill missa. 

Slips

Slipsen är den mest klassiska farsdagspresenten och det har köpts slipsar i decennier. Det är en perfekt gåva till pappa eller till en man överhuvudtaget. Om man inte kommer på något annat att köpa så kan detta vara en väldigt bra väg att gå. Det kan också vara så att mannen i fråga inte kanske köper så mycket slipsar och då passar det än bättre.

Grooming produkter

Hudprodukter för män har blivit populärt och det är fler och fler som använder sig av detta. Även parfym och schampo kan vara något som uppskattas på fars dag. Om man har en skäggig pappa så kan rakprylar vara uppskattat. Lite skäggolja eller nya moderna rakprodukter så han kan sköta om sitt skägg på bästa sätt.

Upplevelser

Om man inte vill köpa några produkter så kan en upplevelse vara något som kan passa. Bjud ut pappa på bio och en god middag till fars dags helgen. Att få se någon trvlig film och äta en god middag tillsamman med familjen kan vara värt hur mycket som helst.