post by admin | | Closed

Ta med de yngsta på sport

Självklart så kan de yngsta följa med på någon match av något slag. Som förälder så gäller det att se till så att barnen får uppleva så mycket som möjligt under säkra former. Man kanske inte ställer sig i en huliganklack om man går på en fotbollsmatch. Det gäller också att se till så de lär sig hur man ska uppföra sig på exempelvis en fotbollsmatch. 

Lite beror det på vilken ålder som barnen är i om de kan följa med på en match live eller inte. Nyfödda kanske inte bör följa med på olika sporthändelser. Då får man som förälder bänka sig i soffan för att se på TV. Man har ju sina favoriter inom olika sporter och har säkert redan köpt matchtröja för det lag som man håller på. Nu kan det vara dags att även de yngre får något som påminner om föräldrarnas favoritlag.

Ju äldre barnen blir så kanske de får sina egna favoriter. Helt klart så präglar ju den uppväxt de får vilket lag som de håller på. Även om era barn håller på någon ärkerival när de blir äldre så får det väl vara så. Det är ju dock sport det handlar om och alla har vi våra favoriter när det kommer till alla de lag som finns utomlands men också här hemma i Sverige. De matchtröjor ni köpt till barnen då de var små kanske barnbarnen kan ärva då de kommer.