post by admin |

Välkomna!

Att bli förälder är något som förändrar hela ens liv, man går från en tvåsamhet in i ett familjeliv med 3 familjemedlemmar. Man har satt ett liv till världen som är beroende av sina föräldrar och som föräldrarna har ett stort ansvar över. Att få ett barn måste vara det mest fantastiska som kan hända i ens liv. Att tillsammans med sin partner få en liten individ att älska och ta hand om.

hålla hand

Vi vill att du här på Barnkällaren ska  hitta bra information om föräldraskap, om aktiviteter som finns för dig och ditt barn och om allt som hör därtill.   Sidan vänder sig till alla som är föräldrar och vi vill ge information och tips som får dig att reflektera över ditt föräldraskap och hjälpa dig så att du får en bra och trygg relation till ditt barn.

Idag finns många expert tips på hur man ska uppfostra sitt barn och många olika metoder som säger vad som är rätt och fel. Här följer vi inga metoder, du som förälder känner vad som är rätt för ditt barn. Om du, för att få ditt barn lugnt och tryggt behöver amma hela tiden de första månaderna, gör det. Eller om ditt barn är tryggt att sova i egen säng från tidig ålder, gör det. Vi tror att vi idag måste lära oss att lyssna mer och tro mer på vår egen intuition och känsla. Varje barn är unikt och behöver kärlek, stöd och trygghet på sitt vis och det är du som förälder som vet vad som är bäst för ditt barn.